Over Avek Foam International

Schuimproducent AVEK Foam International BV is opgericht in 1965, en is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Op de productielocatie in Surhuisterveen – in het noorden van Nederland – wordt door onze vakmensen al bijna 60 jaar hoogwaardig PU schuim geproduceerd.

MISSIE SCHUIMPRODUCENT AVEK

Belangrijke uitgangspunten in de missie van Avek Foam zijn:

  • het produceren en leveren van hoogwaardige PU schuimen tegen een aantrekkelijke prijs
  • een betrouwbare en servicegerichte partner zijn voor onze klanten
  • op een verantwoorde manier omgaan met mens en milieu
Schuimproducent Avek Foam International
Persauto van schuimfabrikant Avek Foam International

INTERNATIONAAL

Schuimproducent Avek Foam levert schuim in de vorm van ruwe blokken of als gesneden maatdelen aan klanten in met name Nederland, België en Duitsland. Voor de gesneden producten beschikken wij over een uitgebreide snijafdeling, waar de ruwe blokken versneden worden tot platen en vormen: geheel volgens uw specificaties. Onze klanten bevinden zich in vele bedrijfstakken, waaronder de meubel-, matrassen-, sport- en verpakkingsindustrie. De toepassingsmogelijkheden van zachtschuim zijn vrijwel ongelimiteerd.

FLEXIBEL EN SERVICE GERICHT

Bent u op zoek naar een flexibele en servicegericht schuimfabrikant? Wij zijn u graag van dienst met onze eersteklas polyether- en koudschuimen. Onze persoonlijke benadering en flexibele instelling zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen bedienen in uw schuimbehoefte.

AVEK Foam International – Molenweg 2 – NL-9231 HS Surhuisterveen – Tel: ++31 (0) 512-369444 – Fax: ++31 (0) 512-362333 – Mail: info@avekfoam.com

Het regaal van schuimfabriek Avek Foam

Producers of flexible foam since 1965

Meer informatie?
Neem contact met ons op!